14: 113 Hängande

Piffa upp måndagen med två hängande tulpaner.

Livet har återgått till det normala, första dagen tillbaka på jobbet är avklarad. Klockan ringde 05.10 och då funderade jag allvarligt på om jag var tillräckligt frisk för att jobba 😉 Snabbdusch och promenad till stationen. Tyvärr visade det sig att sittplatserna på tåget hade tagit slut i Malmö och det blev till att stå. I det ögonblicket var det inte långt till mina tårar. Det var trångt och svetten rann längts ryggen på mig. Så har i efterhand kan jag tycka att det är rätt fånigt att nästan ta till lipen för att man får stå på tåget men just då kändes det som en smärre katastrof.

Jobbdagen avlöpte helt enligt vad man kan förvänta sig. På lunchen tog jag och mina viktkombattanter en promenad i vintersolen. Tackvare ett gediget pluskonto på flexen kunde jag bege mig hem redan klockan 14.30.

Då jag med lite råge nått mitt stegmål för dagen är jag välförtjänt av att lägga mig i soffan med min senaste bok. I kväll blir det till att sova tidigt, känner mig redan färdig för sängen.

2 tankar på “14: 113 Hängande

  1. Usch jag kommer ihåg när jag pendlade till Kristanstad och man var tvungen att stå… Skönt att du mår bättre igen… Du tar väldigt fina foto:) Kram kusin Sanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.