32: 212 Parallella

Våren har på allvar kommit till Lund. Var ute på en lång härlig promenad i morse och såg många fina vårtecken. När jag var ute på min promenad var jag övertygad om att jag skulle ha ett eget tema denna dag, vårtecken, men på väg hem såg jag dessa fantastiska parallella moln så det får bli mitt tema istället. Bjuder dock på några av mina andra bilder med. Efter promenad slappade jag välförtjänt med en bok.

 

I eftermiddag har jag varit på bio. Måste säga att jag verkligen gillar eftermiddagsbio. Det är en viss känsla att glida ner i biofåtöljen och avnjuta en film och ändå ha en ledig kväll hemma. I dag blev det Järnladyn. En varm och fin film. Vid några tillfällen kände jag tårarna bränna innanför ögat. Jag är uppväxt under Margaret Thatchers storhetstid och kommer väl ihåg hennes namn från skoltiden men jag måste erkänna att jag har ett visst hål i min historiekunskap om denna stora kvinna. Filmen fick mig att vilja veta mer om hennes gärningar. Det var en film som fick mig berörd.

I dag har jag provat två av produkterna i Glossyboxen. Jag har de senaste 20 åren varit Lancômes Définicils trogen men dagens test av Daniel Sandler Jumbo Jet mascara gör att jag nog kommer vara otrogen en stund. Vidare provade jag en hårolja och efter en halv dag med hårolja förstår jag inte hur jag klarat mig i 38 år utan denna produkt. Håret känns mjukt och lite svallande (för er som inte känner mig kan jag tala om att jag har fint och spikrakt hår. Min stora dröm är att ha tjockt, långt lockigt hår som svallar när man går)

I kväll blir det middag hos föräldrarna och melodifestivalen.

Fortsatt trevlig lördag!

1 tanke på “32: 212 Parallella

  1. Sv: tack för din kommentar, ja den blev lite annorlunda! Vad härligt med sådanna vårtecken här kom det lite snö idag men annars har det inte kommit fram något som har med våren att göra förutom härligt väder.
    Vilken smart tolkning av temat också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.