36: 1 Staty (eget tema)

Är inne i en intensiv jobbperiod så nu är jag glad att jag haft några fotodagar och har lite att välja på i datorn. Till dagens bild har jag valt mitt första egna tema.

Statyn finns att beskåda på Krafts torg som ligger bakom Domkyrkan i Lund. Statyn är rest av Uarda-akademin som är en sammanslutning av tidigare och aktiva karnevalister och spexare i Lund. Uarda-akademin värnar om den lundensiska spex-och humor traditionen och dess utvecklande. Vid ett nolleupptåg placerade teknologer en plakett bredvid statyn som säger att Intigheten av okänd förövare stulits. Det hela är en mycket studentikos plats och historia.

I dag har jag varit och inhandlat kettelbells för jobbets räkning. Har släpat in de tunga kloten som tillsammans uppgick till 72 kilo för egen maskin och pumpat upp en pilatesboll. Känns som att jag gjort ett hyfsat träningspass för mina armar. Dock är det dags för ett riktigt träningspass i morgon bittig. Ska bli skönt och kul att på allvar komma igång med gymträningen. Har bokat träff med en kollega i gymmet 06.30 i morgon. Så det blir till att lägga sig tidigt i kväll.

Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.