Skrattfest – Femtio sätt att träffa den rätte

Lucy-Anne Holmes – Femtio sätt att träffa den rätte, en av de bästa chick-lit sedan Bridget Jones. Boken Femtio sätt att träffa den rätte handlar om singeltjejen Sarah Sargeant som är en misslyckad skådespelerska som försörjer sig som servitris. Hon närmar sig 30 år och efter lite påtryckningar från familj och vänner börjar hon blogga med uppdrag att hitta den rätte.

Efter tio sidor av Lucy-Anne Holmes Femtio sätt att träffa den rätte har jag ofantlig träningsvärk i mag- och skrattmusklerna. Det är klockrent, träffsäkert och väldigt, väldigt roligt. Sträckläste boken och njöt hela tiden. Dock borde man nog inte sträckläst den eftersom skrattmusklerna till slut inte orkar mer. Hade ett flin på läpparna genom hela boken. Det är väl egentligen lite enkelt och historien känner man igen från otalet tidigare böcker men det gör inget för det är uppfriskande med en ordentlig skrattorgie.

Jag måste låta Lucy-Anne Holmes – Femtio sätt att träffa den rätte får betyget 4. Det är ju dock ingen bok som någonsin kommer kvalificera sig för ett nobelpris men jisses vad bra jag mår när jag läste den. Att låta den gå till final kanske är lite som när Ranelid röstades direkt till finalen i melodifestivalen. En god tanke just då men väl i final hör den inte hemma! Vem vet men just nu bara älskar jag denna lilla söta roliga bok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.