43: 74 Fönster

Dessa små läckerheter såg jag i ett fönster under min morgonpromenad. Vädret är grått och ganska trist. Efter en lång promenad känner jag mig välförtjänst av innetid resten av dagen. Ska ta tag i att sy mina nya köksgardiner. Tyget köptes för två år sedan och jag har bara skjutit upp själva sybiten hela tiden. Tidigare var jag väldigt duktig på att sy och sydde mycket. Både kläder och gardiner men det är något som hänt i hjärnan på mig och jag har fått jätte dåligt självförtroende. Tror inte riktigt på att jag fortfarande kan sy. Men vi får väl se, för i dag är dagen då mina nya gardiner äntligen ska bli sydda och upphängda.

I går var jag med om två riktigt positiva överraskningar. Var hemma hos mina föräldrar på middag och filmkväll. I julas vann jag Jägarna 2 i vårt julklappsspel och vi har sedan dess sagt att vi ska se den tillsammans. Mamma bjöd på Gös, jag är verkligen inte någon fiskfantast så det var inte att jag jublade när hon i förväg ”varnade” om att det skulle bli fisk. Men oj vilken höjdarmåltid hon fick till. Det bjöds på parmesanpanerad gösfilé, potatis/palsternacksmos med en vermouthsås. Det var otroligt gott, mums J Nästa positiva upplevelse var Jägarna 2. Hade inte så stora förväntningar men filmen var riktigt, riktigt bra. Den var rå, spännande och bra skådespelarinsatser. Vanligtvis är jag måttligt förtjust i Rolf Lassgård (jag vet, det är som att svära i kyrkan att säga att man inte gillar RL). Jag upplever att han mest svettas och flåsar i alla sina roller. Men i Jägarna 2 var har extremt bra. Det kan nog berott på att han inte svettades eller flåsade en enda gång 😉 Jag gillar när jag kan bli överbevisad, saker jag tidigare inte gillade kan bli nya favoriter.

Nä nu kan jag inte sitta här längre –  gardinerna väntar!

 

 

3 tankar på “43: 74 Fönster

  1. Vilken underbara bild! Lite gammaldags i tonen. Tycker om ljuset och färgerna. Så många sorter du fått med på bilden – nyttigt och onyttigt! Den bilden kan platsa i många teman.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.