89: 66 Fynd

I dag har det varit en lång dag med en hel del fynd. Klockan ringde 06.10 och jag skuttade ur sängen, hoppade i träningskläderna och avverkade ett intensivt konditionspass på gymmet.

Därefter började min och en kollegas dagsutflykt till Ullared. Hur jag blev övertalad att åka med på denna utflykt vet jag inte riktigt men hur som helst hade vi en trevlig dag tillsammans. Om det är så billigt som en del ger sken av vet jag inte heller om jag kan hålla med om. Många varor är några kronor billigare än i min vanliga ICA butik men urbilligt är det inte. Tror dock att min kollega som har två barn gjorde många fler fynd än jag gjorde. Mina bästa fynd var helt klart mina fyra fina orkidéer. På väg upp till Ullared sa jag till min kollega att jag hoppades på att få med mig några fina orkidéer hem. Hon svarade att det inte brukade finnas färska blommor i butiken men döm om hennes förvåning om min stora lycka att de just i dag hade en stor sändning färska orkidéer.

När jag fått upp alla mina varor på bandet och kassörskan scannat in dem alla brakar datasystemet sönder. Efter att hon tillkallat experthjälp ser de att köpet gått igenom men för att allt ska bli rätt och för att jag ska få ett kvitto måste alla mina varor scannas in en gång till. Det var bara att flytta tillbaka alla varor och börja om igen. Vi var oerhört tacksamma för att det var mina varor som blev fel och inte min kollegas, då hon handlat dubbelt så mycket som jag. Som tack för vårt tålamod och kompensation för allt strul bjöd personalen oss på varsin chokladask. Det var en fin gest 🙂 Nu återstår bara att packa upp allt och sedan kan jag glädja mig åt att jag inte behöver köpa kemtekniskaprodukter mer detta år :-). Jag har numera att litet centrallager hemma hos mig.

1 tanke på “89: 66 Fynd

  1. Jag har själv aldrig varit på Ullared, det är bra att se att det inte är så billigt som alla ger sken av. Jag kan tänka mig att om man har småbarn så är det nog ett bra ställe att åka till. Någon gång ska jag väl också åka dit bara för att se det, men det får bli någon gång när man ändå är i krokarna och det händer ju inte så ofta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.