Läsvärt, Eldvittnet av Lars Kepler

Tredje boken av Lars Kepler, Eldvittnet inleds med att en ung kvinna hittas död på Birgittagården, en anstalt för unga kvinnor. Snart tar en jakt på mördaren fart men även ett sökande efter en av de andra unga kvinnorna som avvek från anstalten i samband med den döda kvinnan hittas.

Äntligen fick jag tag i en riktigt spännande bok. Eldvittnet var en ren glädje att läsa. Det är en sådan där bok som man bara längtar efter att den ska komma i ens väg. Gick inte att lägga ifrån sig när man väl börjat läsa. Har haft den på mitt sängbord ett tag, hade på känn att den skulle vara bra så jag ville spara den lite. Jag blev inte besviken utan mina förväntningar på den gick i uppfyllelse. Välskrivet, spännande och otäckt. Lars Kepler håller helt klart en högre standard på sitt språk och sin spänning än många dussinförfattare. Jag blir glad och lite euforisk när jag kommer över en sådan här bra bok.

Det här är riktigt, riktigt bra. Läs den 🙂

Lars Kepler – Eldvittnet får betyget 4.

2 tankar på “Läsvärt, Eldvittnet av Lars Kepler

  1. tack för tipset. Jag ska absolut läsa den, men ska ta och läsa Paganinikontraktet först har jag tänkt, sedan får det bli den här. Måste beställa hem lite böcker nu inför semester.

  2. Har den ett bättre avslut än sina två föregångare? Var ganska besviken på bägge dessa de sista 50 sidorna – de kändes stressade på nåt vis, fram tills dess fantastiska böcker…. men nja… har inte känt mig alls spänd på hans nästa….

    Kram Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.