Riktigt bra feelgood

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar av Lucy Dillon handlar om Rachel som förlorar jobb och pojkvän på samma dag. Samtidigt ärver hon sin mosters hela kvarlåtenskap. Det visar sig att arvet består av ett stort hus på landet samt ett hem för övergivna hundar. Rachel lämnar storstaden och sin invanda miljö för nya utmaningar på landet. Hon får genast nya hjälplösa vänner, både hundar och människor.

Det är en söt, charmfull feelgood bok även om den självklart är väldigt förutsägbar. Det är välskrivet, levande person och miljöbeskrivningar. Jag är verkligen ingen hundmänniska men det är inte utan man förstår vilken trogen vän det finns i en hund. Jag gillar boken jätte mycket och ser fram emot vidare bekantskap med Lucy Dillon. Det är en bok som passar bra en dag på stranden eller i hängmattan.

Lucy Dillon – Ensammas hjärtan och hemlösa hundar får betyget 4.

1 tanke på “Riktigt bra feelgood

  1. Typsikt jag har nog beställt den där och den ligger och väntar på att bli läst, nu när jag läser din recession här så inser jag att jag har nog redan läst den fast då på engelska. Så himla typsikt mig att inte läsa vad böckerna handlar om innan jag beställer utan bara kollar på titel. Jaja det får bli en present istället. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.