Pythians anvisningar – Eriksson/Axlander-Sundquist

Som jag längtat och väntat på att den sista delen i trilogin om Victoria Bergman skulle komma i handeln. Äntligen skulle jag få svar på alla de frågor jag hade efter att läst del ett, Kråkflickan och del två, Hungerelden. Så fort boken damp ner i brevlådan gav jag mig i kast med den.

I Pythians anvisningar närmar vi oss upplösningen och frågetecknen rätas ut. Men någonstans finner jag en tomhet när jag läst sista sidan i boken. Det har gått en vecka sedan jag läste ut boken och jag har verkligen grubblat på hur jag ska recensera Pythians anvisningar och var jag egentligen tyckte om boken?! I ärlighetens namn får jag nog erkänna att den avslutande boken i trilogin om Victoria Bergman var en besvikelse. Möjligtvis hade jag för stora förväntningar eftersom de två första delarna var mästerverk men den avslutande boken tilltalade inte mig på det sätt som jag önskat. Jag får svar på mina frågor men det saknas något.

Men Eriksson/Axlander-Sundquists tre böcker om Victoria Bergman är välskrivna, innehåller en flerbottnad historia och ger läsaren god valuta för de pengar och tid man investerar i böckerna.

Eriksson/Axlander-Sundquist böcker om Victoria Bergmans svagheter måste utnämnas till det bästa i sin gebit. Jag kan verkligen rekommendera böckerna till alla, även om Pythians anvisningar inte riktigt var så bra som de två första.

Eriksson/Axlander-Sundquist – Pythians anvisningar får betyget 3.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.