170: 236 Radio

Sedan iPhonen gjorde sitt intåg i mitt liv för tre år sedan har många andra prylar kasserats. Min stereo la av i samma veva och har inte blivit ersatt för idag använder jag enbart iPhonen, alla musik är överförd, radio lyssnas på via olika appar. Fungerar perfekt. Så detta får vara mitt bidrag till radio 😉

I dag började semestern 😀 Lämnade jobbet klockan 13.00 och då stod regent som spön i backen men när jag kom hem till Lund sken solen. Bryggde en kopp kaffe och gick ut på balkongen, gled ner i vippstolen och lyssnade på Emma Wiklunds sommarprat i iPhonen. Vad är väl mer sommar än P1´s sommarpratare? Under uppväxten lyssnades det ofta på sommarpratarna i mitt hem. Jag hade väl ingen direkt intresse av det men var medveten om att det var något speciellt som gick på radion klockan 13.00 varje dag under sommaren. Sedan något år tillbaka samlar jag vuxenpoäng när jag själv började lyssna mer frekvent på sommarpratarna. Dock blir det att jag laddar ner poddavsnitten i iPhonen.

4 tankar på “170: 236 Radio

  1. Du är då en helt ny bekantskap för mig! Stort tack för titt-in 🙂
    Gillade dina önskningar skrapt och bilderna är fantastiska.
    Åsså skrattade jag lite när jag läste det här inlägget. Har haft min (=jobbets) iPhone i nästan tre år. Som telefon är den värdelös, men suveränt på att blogga/kommentera med när man sitter på buss/t-bana/tåg. Så du och jag använder den på helt olika sätt och är extremt nöjda båda två:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.