183: 287 Steka

I dag var rätt dag att steka det bleka fettet på stranden. Vaknade till klarblå himmel och värmen talade för en dag på stranden. Packade picknick (av rester från igår), hoppade i badkläderna och körde till stranden.

Jag är inte jätte förtjust i att vara på en strand där jag riskerar att träffa massa folk jag känner. Vet att detta beteende inte är helt friskt men så är det och jag erkänner det. Jag känner mig inte alls bekväm med att strutta runt avkläd i bikini och träffa massa jag känner. Har inga problem bland en massa främlingar för där kan jag flyta med i massa. Därför kör jag till en strand där jag kalkylerat att det är rätt liten risk att träffa någon bekant. I flera års tid har mina beräkningar stämt in men inte idag. När jag ska gå ner och bada möter jag en gammal kollega med respektive. Vi har inte setts på massor av år. Där står man blekfet i sin bikini och ska presenteras för partnern och uppdatera vad som hänt sedan vi sågs sist. Jag kan säga att jag mådde nästan fysiskt illa men när jag höjer blicken från marken inser jag att både kollegan och inte minst partnern såg minst lika besvärade ut föll en lättnandes suck. Så det är nog inte bara jag som är obekväm med att träffa folk på stranden. Det borde nästan finnas en regel som sa; träffas ni på stranden är det okej att nonchalera varandra och bara gå förbi 😉 Bortsett från mitt nojjande var det en härlig dag på stranden. Njöt av en bra bok, jordgubbar, sol och bad. Lite färg har nog hittat till min kropp 🙂

Efter strandäventyret och en dusch hemma var det jag som var och köpte ett nytt objektiv till min kamera. Fick ett bidrag till objektivet av föräldrarna på min födelsedag så nu var det bara att göra slag i saken. Det blev ett macro objektiv. Har provat det på några blommor här hemma. Med lite övning ska det här nog bli bra.

Nu är det dags att göra sig redo för OS-fest.

Ha en skön sommarkväll.

4 tankar på “183: 287 Steka

  1. Shit va mycket folk! Tacka vet jag hundstranden utanför Simris. Där har man alltid minst 50 meter eget space åt varje håll. Helt chockad över mängden folk på ditt foto. Är det så på resten av stränderna? Jag är ju lite som du inte någon strandmänniska om man bortser från ”Simris”stranden då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.