Första boken utläst

En resa utan en uppsjö av böcker skulle vara väldigt konstigt för mig. Min ryggsäck är laddad med 11 böcker av varierad karaktär. På planer till Peru avverkade jag den första.

Lucy Dillon har än en gång skrivit en charmig bok om människans bästa vän hunden. I hundar, hus och hjärtats längtan får vi stifta bekantskap med den unga änkan Juliet. Under flera månaders tid har hon isolerat sig i bostaden och bara lämnat den för nattliga matinköp. En dag tröttnar hennes mamma och syster på Juliets isolering och kommer upp med en plan för att få ut henne ur huset. Juliet anlitas som hundvakt till föräldrarnas hund och snart har hon även ansvar för andra hundar i grannskapet.

Det här är en lättsam och söt historia som får även mig att kunna tänka mig en liten fluffig hund för långa promenader. Historien är charmig och och längtar du efter en riktig feelgood bok är detta ett bra tips.

Lucy Dillon – Hundar, hus och hjärtats längtan får betyget 3

20121101-221013.jpg

3 tankar på “Första boken utläst

  1. En lång resa utan böcker, ja, det är otänkbart även för mig! Kul att du är på väg… Jag kommer att följa din blogg, var så säker… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.