324: 314 Torkar

20121118-170229.jpg

Tror inte ni förstår hur underbart det var med sovmorgon denna morgon! Vi vaknade dock hyfsat tidigt av oss själva men vetskapen om att få ligga kvar och dra sig var härlig. Slappade med en boken en stund innan vi åt frukost. Gudomligt gott att äta frukost vid nio tiden på en uteplats. Jag har väldigt svårt att äta frukost med någon reda klockan 05.30 så de flesta dagar har jag mest knaprat på min macka bara för att jag var tvungen att få i mig något. Men i dag var det med aptit jag gav mig i kast med en trevlig frukost. Den får faktiskt fem stora A :-).

Efter frukost låg jag och solade vid poolen i någon timme. Riktigt härligt att känna solen mot kroppen. När jag låg vid poolen blev jag varse om hur extremt liten vår jord faktiskt är. På solstolen mitt över poolen låg en kvinna som jag tyckte mig känna igen men reflekterande inte så mycket på det för det verkade för otroligt att vi skulle känna varandra. Men efter ett tag kom vi i samspråk med varandra och under samtalets gång kommer vi på att hon är mamma till en av mina kompisar där hemma. Som sagt världen är liten!

Vid lunchtid begav vi oss ut på upptåg i Arequipa. En riktigt söt och charmig stad som ligger inbäddad bland flera vulkaner. Stora torget var ett myller av liv och rörelse. Fina planteringar och ett väldigt levande torg. Vi besökte Museo Santuarios Andinos där det finns en mycket välbevarad mumie, den unga flickan Juanita.

Just nu ligger vi åter på solstolarna och tar igen oss. Om några timmar ska vi ta nattbussen till Nazca.

2 tankar på “324: 314 Torkar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.