Vad bättre kan väl passa som snurra än mina laxsnurror från min bjudning 😉
Laxsnurra
1 rulle smördeg
65 gram färsk babyspenat (en påse)
100 gram rökt lax
1 finhackad rödlök
75 gram smulad fetaost
1 ägg
Gör så här:
Rulla ut smördegen. Klä degen med spenat, lägg på lags, strö över lök och fetaost. Rulla ihop längst långsidan. Skär i en centimeter tjocka skivor. Lägg på en plåt. Pensla med ägg. Grädda i 200 grader i ca 15 minuter. Servera lätt ljumna.
vad smarriga dessa snurror ser ut…blir riktigt sugen 🙂
kram Åsa
Mmmm, det där verkar gott! Bra att du la ut receptet med 😉
Tack för receptet! Det här måste testas för det ser SÅ gott ut!
http://fototrillian2013.blogspot.se/
Ser riktigt gott ut
Klockren tolkning och ett gott recept på köpet. Man tackar och bugar!
Det ser jättegott ut! 🙂
Menåh!
Tack för tipset och receptet. Ser verkligen smarriga/snurriga ut. =)
Oj! Inte varje 365-blogg där man kollar på bilder och stöter på ett recept på köpet! Jag gillar ju dessutom lax! 🙂 Måste spara undan detta, haha!
mmmmm gott ser det ut…
Håller med övriga kommentarer ser gott ut fast jag inte är laxfantast men övriga i familjen.
Du har lyckats med fotot och öppnat flera sinnen, Kul!
Awww, så mumsigt. jättefina bilder!
Ser så gott ut, kommer att prova!
Gud så gott och bra tolkat 🙂
De här ser verkligen goda ut. Ett recept till varje tema skulle ju vara kanon! 🙂
Ser verkligen gott ut, måste spara receptet jag också 🙂
Det ser vansinnigt gott ut!
Oj, vad gott det låter! Detta måste jag testa:)