1 (av 365): 75 Gammal & ny

IMG_2256Jag börjar med att önska er alla, både gamla och nya besökare, ett riktigt Gott Nytt År!Jag börjar undra om jag är helt från vettet som för tredje året i rad ger mig på utmaningen 365 foto. Men jag är ju ganska envis och målmedveten när jag sätter den sidan till så det är värt att göra ett försök. För vad har jag att förlora! Absolut inget! Första dagens bild är tagen med min iPhone.

Vad passar väl bättre så här årets första dag än att ge sig på att tolka temat Gammal & ny. Vi har precis lämnat 2013 bakom oss, det gamla lämnar vi därhän. Tar med oss minnen och livserfarenheter. Växer av våra lärdomar och tar dem ed oss in i det nya. Under kommande år hoppas jag på att lära mig nya saker och utvecklas vidare. Min bild till temat innehåller en gammal nötknäckare som jag ärvt av min mormor och en ny nötknäckare som jag fick i julklapp.

Såhär i nyårs tider brukar det lovas en massa till höger och vänster. För egen del har jag slutat med nyårslöften. Men i fredags (27/12) provade jag en massa kläder som hängt i min garderob under lång tid. Jag klickar då och då hem saker på nätet och tyvärr är jag för lat och bekväm för att skicka tillbaka saker som inte riktigt passar. De brukar hängas in i garderober med förhoppning om att någon gång passa. Under hösten har jag så sakteliga börjat förändra min vikt och vid klädprovningen insåg jag att det verkligen börjat ge resultat. Vanligtvis kommer motivation för min del av att kläder sitter för trångt men denna gång fick jag en extrem motivation att fortsätta på inkört spår men höja nivån något steg till. Så i fredags slöt jag en pakt med mig själv, från lördag 28/12 till fredag 7/3 skall jag VARJE dag gå minst 15 000 steg och därutöver träna något organiserat tre gånger i veckan. Maten ska gå i sundhetens tecken men vissa utsvävningar är tillåtet om det verkligen är värt det.

9 tankar på “1 (av 365): 75 Gammal & ny

 1. Jag här är en till i galen-gänget….helgalen eftersom det är mitt fjärde år :-))))
  Och grattis med din viktkamp….huvvaligen nu fick jag ångest 😉

  Gott nytt roligt fotoår!

 2. Hej min vän. Fin bild till temat kom på att jag glömt äta nötter i jul😏
  Ja då kör vi ett nytt år spännande och ska bli roligt att följa dina bilder och underbara boktips. Kram

 3. Hej och god fortsättning på det nya året.
  Även för mig blir det tredje året på denna utmaning.
  Ska bli roligt att följa dig igen, för det kommer jag att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.