Mycket bokklubb nu ;-)

I onsdags var det dags för träff med andra bokklubben. Även där är det alltid lika trevligt att träffas. Att läsa och diskutera böcker ger min upplevelse av boken en helt annan dimension.

IMG_2683Denna gång hade vi läst Sofi Oksanen, När duvorna försvann. Måste vara helt ärlig och säga att det här var en bok som inte intresserade mig alls. Jag hade svårt att komma in i den och den bildade inget sammanhang för mig. Personbeskrivningarna gav mig ingen uppfattning om dem, de kändes livlösa och något intetsägande.

Efter våra diskussioner i bokklubben insåg jag att boken egentligen är ganska bra och intressant och att min upplevelse beror på att jag är lite ur läsefas. Har för mycket annat som pockar på min uppmärksamhet för tillfället för att jag fullt ut ska kunna hänge mig åt böckernas värld. Med anledning av denna känsla är det inte rättvist att betygsätta Sofi Oksanen, När duvorna försvann. För första gången i modern tid kommer jag frångå min princip att böcker ska läsas ut. Jag blir inte fängslad eller berörd av vad jag läser och livet är för kort att slösa bort på ointressanta böcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.