52 (av 365): 286 Staplat

IMG_2689I dag är äntligen dagen här som jag väntat och längtat efter i många år. Det är dags för mig att sätta mig på planet till kontinenten på andra sidan jorden. I många år har jag haft en dröm om att få åka till Australien. Landet fängslar mig för sin variation av natur, kultur och storstäder. För ett halvår sedan bokades resan och nu väntar ett 40 dagar långt äventyr.

Det ska bli otroligt spännande och skönt med långsemester. Fast samtidigt lite nervöst. Jag har aldrig förr umgåtts med en person dygnet runt i 40 dagar. Vi har pratat rätt mycket om detta och har strategier för att det ska fortlöpa utan missöden 😉

Inför packningen har jag staplat upp alla saker som ska ner i ryggsäcken i högar.

Har vi bara tillgång till internet ska jag försöka uppdatera både min egen blogg men även mer helhjärtat besöka era andras bloggar.

Kramar!

9 tankar på “52 (av 365): 286 Staplat

 1. Men åh vilken upplevelse. Måste ju vara hur spännande som helst.
  Önskar dig värdens trevligaste resa och många uppdateringar så vi får se vilka äventyr du får vara med om 🙂

 2. Fantastiskt! Vilken resa det kommer att bli. Jag tror det inte kommer att bli några problem att umgås – ni upplever så mycket som ni behöver prata om!
  Ha det härligt underbart gott och så ser vi fram emot många bilder.

 3. Åh vad underbart…. Du kommer få en härlig resa med massor med upplevelser och tänk vilka fina bilder du kommer få… Njut av denna resa och va rädd om dig… Många kramar från din blogg vän

 4. Så där såg min packning ut innan jag skaffade en läsplatta(inte surf). Nu reser jag lättare:) hoppas din resa blir underbar, jag ser fram emot bilderna. Australien är ett mycket trevligt land, jag har själv haft möjligheten att utforska delar av det. Barriärrevet är ett måste så länge det finns kvar.

 5. Har tittat på dina bilder från resan och det ser heeeelt fantastiskt ut.
  Jag har en vän i Australien och har haft nöjet att hälsa på henne ett flertal gånger, men nu var det längesedan (2000) för min sambo är inte så lockad av den långa resan :(.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.