53 (av 365): 81 Godsaker

20140309-195009.jpg

Lite overkligt att vakna upp i Dubai. Eftersom vi bara har en dag här innan det bär av till Australien hade vi bokat in allt vi ville göra i Dubai. Vi började dagen med att ta oss till Burj Khalifa och åkte upp till 124 våningen. Utsikten var magnifik, fast jag måste erkänna att väldigt mycket av Dubai fortfarande ser ut som en byggarbetsplats. Efteråt strosade vi runt lite i Dubai Mall och sedan Mall of Emirates. Rätt märkliga och gigantiska varuhus. Vi beskådade inomhus skidbacken i det sista varuhuset.

Därefter återvände vi till hotellet och svidande om till finkläder för transport till Burj Al Arab för afternoon tea. En kollega till oss hade varmt rekommenderat detta och vi måste instämma i hennes lovsång. Tack Lotta för tipset!

Afternoon tea på Burj Al Arab var en orgie i godsaker. Champagne, snittar, scones, bakverk och som avslutning en jordgubbssorbet. Ofantligt gott och upplevelsen blev ju inte sämre av magnifik utsikt från 27 våningen. Som färdkost fick vi även en oerhört söt och fin chokladbox med oss.

I kväll beger vi oss åter till Burj Khalifa för att uppleva Dubai i kvällsljuset.

20140309-195203.jpg

9 tankar på “53 (av 365): 81 Godsaker

  1. Vad kul att ni hinner se er om litet ibland! 124 våningen, låter helt magiskt och overkligt! Tänk när det blåser ordentligt.. nog måste det svaja så det känns? Spännande stad som du beskriver det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.