Bok 7 av 20 utläst

20140321-205700.jpg

Under den lediga dagen i Alice springs började jag läsa resans sjunde bok. Jag kan redan nu i början av min recension säga att jag var trollbunden från första sidan och la knappt i från mig boken innan den var utläst. Tanken var att påbörja boken och sedan ha den som lektyr under de långa bussresorna. Men så blev det inte 😉

Boken som så totalt fångade mig var Kristin Hannahs, Nattvägen. En ljuvligt bok som verkligen fångade mig. Boken handlar om familjen Farradays. Modern i familjen går helhjärtat upp i rollen som mamma till tvillingarna Mia och Zach. Zach är den utåtriktade och populära killen medan Mia har det svårare i sociala sammanhang. En dag börjar Lexi i skolan och blir Mias bästa vän. Efter något år inleder Zach och Lexi en passionerad relation med varandra. De tre ungdomarnas liv tar en otäck vändning en sen sommarkväll. Konsekvenserna av ett litet misstag blir enorma för väldigt många människor för väldigt lång tid framöver.

Som jag redan avslöjat, jag älskar denna bok. Så här efterhand är jag glad att jag läste klart den i ensamheten för det är ingen bok som passar sig för bussåkande. Jag fulgrät verkligen och det var tur att jag hade en packe näsdukar på sängbordet. En underbar bok som jag varmt rekommenderar er att läsa. Måste erkänna att jag är lite avundsjuk på er som ännu inte läst den. För mig tillhör den kategorin böcker som man sällan kommer över men som påminner en om varför man älskar litteraturens värld.

Kristin Hannah – Nattvägen får betyg 4.

4 tankar på “Bok 7 av 20 utläst

  1. Pingback: Bokåret 2014 | En Lundabos betraktelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.