Medioker bok

IMG_3354Kristina Appelqvist har tidigare levererat trivsamma historier så det var med spänning jag lånade hem hennes senaste bok, Minns mig som en ängel, från biblioteket. Insåg när jag kom hem att det var nya karaktärer som boken handlade om men det var inget jag såg som en nackdel.

Boken utspelar sig i universitetsvärlden och handlar om en grupp människor som sitter i en litterärkommitté som skall utse pristagare av ett prestigefullt pris. Vid ett av deras möten hittas en av medlemmarna död. Dödfallet skakar dem alla och än mer när det indikeras att dödsfallet inte var naturligt.

Det här är en rätt medioker bok som inte riktigt fängslar mig. Den har lite karaktär av en förvecklingsbuskis. Det är inte speciellt spännande och karaktärerna rätt ointressanta. Nä tacka vet jag Kristina Appelqvist första böcker. Minns mig som en ängel är inte en bok jag kommer minnas speciellt länge. Ganska trist, tråkig och intetsägande bok som inte lämnar något bestående intryck men fungerar som förströelse för någon timme.

Kristina Appelqvist – Minns mig som en ängel får betyg 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.