Att komma på efterkälken!

Nu har jag än en gång hamnat i det där läget att jag levt livet fullt ut och på inget sätt hunnit med min blogg. Jag funkar lite som så att kommer jag back med något blir det ett så stort projekt att komma i kapp att det låser sig lite för mig. Har läst väldigt mycket böcker sista tiden men inte hunnit recensera dem i samma tempo. För att det ska vara kul att blogga och skriva recensioner har jag beslutat mig för att de lästa böcker som ännu inte recenserats läggs till handlingarna. Det blir inget bra och konstruktivt av att pressa fram en massa omdömen.

I ärlighetens namn har alla böcker jag läst sista tiden varit rätt mediokra, förströelse för stunden men inga som lämnat bestående intryck. Alla dessa böcker funkar som distraktion men det är inga av dem ni absolut måste läsa 😉

Om ni läst alla tidigare Buthler&Öhrlund måste ni ju så klart även ge er i kast med Erövraren. Jag var besviken för föregångaren men Erövraren är bättre även om den bara känns som en transport till nästa bok. Den saknar lite egen story och står sig helt platt som enskild bok. Dock ligger den ju helt rätt i tiden och det var underhållande att läsa boken en vecka innan riksdagsvalet. Tankeväckande och i många avseende träffsäkert.

Katarina Wennstam och Skuggorna förtjänar att nämnas lite. En bra och underhållande bok med poänger. Katarina Wennstam är en författare som jag vill tala mig varm för. Bra samhällsskildring och kritik.

 

 

IMG_3848.JPG

IMG_3849.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.