Roligt koncept i trist utförande

IMG_3970Som frukostlektyr idag avverkade jag Therese Loreskärs Bloggdrottningen. I dagens samhälle med alla bloggar, så även min egen, kändes det som ett kul koncept och jag var förväntansfull inför läsningen.

I Bloggdrottningen får vi bekanta oss med Kajsa som driver en omåttligt populär hälsoblogg. Vi matas med inlägg om hälsosam mat och ständiga träningspass. Det stora problemet är att allt är fejk. Kajsa är en gift tre barns mor som försörjer sig helt på sin blogg. Men bakom den hälsosamma fasaden döljer sig en tillvaro av soffhäng och godisätande. Hennes tillvaro är på väg att rämna då hon blir kontaktad av en journalist och vill göra en djupintervju.

Som sagt konceptet kändes roligt och helt rätt i tiden men tyvärr blir det ett magplask utan dess like. Boken är ytterst löjlig och torftig. Jag är helt övertygad om att bilden av fejkade bloggar stämmer i många fall och det borde funnits hur mycket material för en fylligare bok än vad Therese Loreskär presterat. Nä det här är för tunt och trist för att falla mig i smaken även om det fanns några ljuspunkter. Drog på smilebanden några gånger. Helt värdelös var den inte. Man får ta den för vad den är!

Än en gång är jag tacksam för min läsningshastighet för det var inte mycket tid jag slösade bort. För dig som läser långsamt och inte så många böcker per år, DETTA är definitivt ingen bok du bör lägga tid på!

Therese Loreskär – Bloggdrottningen får betyg 2 (väldigt svag)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.