Årets juldagsbok

IMG_4100Juldagen har spenderats i traditionell anda, först en långpromenad för att gå bort lite av all julmat från gårdagen och därefter med näsan i en bok. Det hör till att ha en riktigt bra bok under juldagen, i många år var det en stadig julklapp men då jag allt mer slutat köpa böcker blev årets juldagsbok en lånebok från bibblan.

I år spenderade jag några timmar med Denise Rudberg, Mellan fyra ögon. Återigen samlas de udda kollegorna runt en utredning. En av landets rikaste kapitalinvesterare hittad ihjälslagen i sin bil inte långt från sin älskarinnas bostad. Under utredningen ställs gruppen åter inför inre konflikter och svårigheter.

Det här är en revlig och lättläst bok som gör sig utmärkt som sällskap på juldagen. Dock är den något för tunn till historian och lämnar inga bestående intryck. Tycker att det finns lite många sidohistorier som gör upplevelsen något spretig. Dock ska jag inte gnälla rent för mycket, Det är bra underhållning för stunden. Trevligt, charmigt och lagom spännande.

Denise Rudberg – Mellan fyra ögon får betyg 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.