Årets sista bok

IMG_4126Då är det dags för 2014 års sista bokrecension. Spontanshoppade Sophie Kinsellas, Bröllopsnatten häromdagen i mataffären. Brukar gilla hennes lättsamma och trevliga historier. Därför var det inte utan vissa förväntningar jag gav mig i kast med boken, men som jag sagt flera gånger detta år, att ha förväntningar på en bok kan verkligen förstöra upplevelsen.

Bröllopsnatten handlar om giftaslystna Lottie. När hennes pojkvän bjuder ut henne på restaurang och förvarnar om att han har något viktigt att fråga henne utgår hon från att ett frieri är i antågande. Hennes besvikelse blir total när så inte vart fallet. I ren desperation går hon därefter på dejt med en gammal kärlek och snabbt beslutar de sig för att omedelbart gifta sig. Deras nyknutna band ses inte med blida ögon av omgivningen. Lotties syster gör allt för att sabotera deras bröllopsresa i hopp om att få äktenskapet annullerat.

Tyvärr var det här ett riktigt bottennapp. Trist, flamsig och helt ointressant historia. Hela boken känns som en fars men missförstånd och jag blir något arg och irriterad på karaktärerna och alla missförstånd. Fy bubblan för värdelös bok. Mitt råd till er är att hoppa över denna bok. Spara tid och pengar till något bättre.

Sophie Kinsella – Bröllopsnatten får betyg 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.