Lättsamt relationsdrama

IMG_4569Efter alla deckare och spänningsromaner var det dags för ett avbrott och en helt annan genre, ett relationsdrama, Hon som älskade honom av Sara Kadefors.

Malena är uppväxt med sin något annorlunda mamma. Uppväxten har präglat henne till att föredra ordning och struktur. Hennes starka känsloliv gör henne något otrygg i stadsmiljö. För att komma bort och få lugn och ro hyr hon en stuga ute i ingenmansland. Dock störs hennes cirklar av hyresvärden, Nathan, och hans familj. Utan att Malena riktigt förstår hur det gått till är hon engagerad i relationer hon aldrig kunde drömma om.

Det här var en trevlig motvikt mot alla deckare om än lite glyttig och enkel läsning. Det är hemtrevligt, charmigt och stundvis underhållande. Sara Kadefors är bra på att gestalta sina karaktärer, hon beskriver vanliga människor men med levande fel och brister. Som sagt det här är en underhållande bok som ger bra sällskap för en stund men kan inte betraktas som något större litterärt mästerverk. Det här är en sådan där lättsam bok som är utmärkt för semesterresan.

Sara Kadefors – Hon som älskade honom får betyg 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s