Vägskäl 

 

 Efter att läst Gidlunds blogg med tårar längst kinderna vid några tillfällen och storgråtigt till hans  första bok borde jag insett att I kroppen min – Vägskäl inte var en lämplig bok som sällskap på tåget. Tanklöst och lite orutinerat, men jag ska bättra mig nu när jag efter några månader av bilkörning ånyo pendlar med tåg. 

I kroppen min – Vägskäl är avslutet på Kristian Gidlunds utelämnande texter om sin förlorande kamp mot cancern. Det är en smärtsam men tänkvärd samling texter. 

Just denna bok är i sig själv inte speciellt bra men den är ett fint avslut på bloggen, sommarprat och den första boken. Jag är berörd, fäller en liten tår och tacksam för att få delat hans upplevelse och kamp.

Som med den första boken fegar jag ur och fixar inte att betygsätta boken. Men om du inte tidigare stiftat bekantskap med Kristian Gidlund skulle jag råda dig att hoppa denna bok för i sig själv är den ganska osammanhängande. Börja istället med hans första bok, I kroppen min : resan mot livets slut och alltings början.

1 thought on “Vägskäl 

  1. Jag ska läsa hans böcker. Läste om honom, följde hans blogg emellanåt och lyssnade även på hans sommarprogram eller vad det nu var för program han hade. En mycket klok, djup person som drabbades hårt men ändå hade kraft att dela med sig av sina tankar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.