151 (av 365): 183 Läser

Det finns vissa teman som känns lite mer personliga och som man vill lösa på ett genomtänkt sätt. För mig som läser mycket och även använder bloggen för bokrecensioner var detta ett sådant tema som jag funderat mycket på. Men varför krångla till det? Jag är på semester och då läser jag mer än vanligt, även om det på denna resa så här långt bara blivit fyra böcker 😉 

I solstolen läste jag Kristin Emilssons andra bok, Den som väntar, om den något krisande småbarnsmamman Amanda. Efter att i förra boken krisat ordentligt i äktenskapet är Amanda och Erik fortfarande gifta och familjen har utökats med lilla Nils. Men livet är inte enkelt och båda två brottas med att känna sig förorättade. Amanda drömmer om en karriär som författare men bakslagen är många då förlagen tackar nej till boken.

Det här är en oerhört lättsam bok som avverkas snabbt. Inte storslagen på något sätt men det känns hemtrevligt. Karaktärerna är bra beskrivna och man känner sig lite som en vän till dem. Trevligt läsning i solstolen! 

Kristin Emilsson – Den som väntar får betyg 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.