90 (av 365): 207 Ny bekantskap

 Kulturmejeriet i Lund är ett gamalt mejeri som sedan drygt 25 år är omgjort till kulturhus med bland annat replokaler, bio och konsertlokal. Det är en underbar miljö för konserter och oftast blir det en väldigt bra upplevelse att lyssna på musik där. I går var jag och J och såg Graveyard där. Vi mötte upp mina kompisar C och W. Det var inget band jag har jätte bra koll på, hade sett att konserten skulle vara och lyssnade därför lite på YouTube. Eftersom jag vet att man ofta blir positivt överraskad av upplevelsen på mejeriet köpte vi biljetter och gick dit lite på vinst och förlust. Man kan helt enkelt säga att det var en ny bekantskap 😉

Det var nästintill fullsatt och många förväntansfulla fans i lokalen. Genast när bandet gick på scenen fylldes lokalen av en energi som var långt utöver det vanliga. Det var en bra variation av musik och de behärskade sina instrument på ett imponerande sätt. Vilken upplevelse! Vi var lyriska under och efter konserten. Greveyard överraskade och levererade inte bara bra musik utan även en helhetsupplevelse.

En riktigt bra fredagskväll men umgänge med goda vänner och en spännande musikupplevelse. Att inte ha förväntningar och göra lite saker på vinst och förlust kan verkligen bli perfekta och trevliga inslag i livet.

2 tankar på “90 (av 365): 207 Ny bekantskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.