Bok 22 för året

Nästa sällskap på några promenader blev Birgitta Bergins kärlekshistoria om det äldre paret Elsa och Thore, Som ett brev på posten.

Som läsare får vi följa med när Elsa och Thore träffas på en bridgekväll hemma hos en gemensam vän. Båda är över 80 år och förväntade sig inte att träffa kärleken på ålderns höst. Men när kärleken kommer till en ska man vara mottaglig oavsett ålder. Dock är inte deras barn lika positiva till det hela.

Det här är en lättsam och charmig berättelse om kärlek, familjer och relationer. Elsa och Thores barn är inte de mest charmanta och trevliga personligheter men jag finner de oerhört underhållanden. Deras karaktärer är lite tillspetsade men jag tro att de flesta av oss kan känna igen drag hos dessa missunnsamma människor från vår egen verklighet.

Det är en väldigt enkel berättelse som inte stannar kvar i minnet allt för länge men det kvittar för medan jag lyssnade skrattade jag, var berörd och engagerad i berättelsen. En perfekt ljudbok och sällskap på promenader. Även denna bok tror jag i läsande form gör sig bäst liggandes i en hängmatta eller i en solstol. Bra tidsfördriv som ger skön feelgood känsla.

Birgitta Bergin – Som ett brev på posten får betyg 3.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.