Bok 34 för året

Efter en vecka med många intryck och upplevelser valde jag att a en lugn och skön söndag i soffan med ännu en bok. Boken som underhöll mig under några timmar var av en för mig sedan tidigare okänd författare, Clare Mackintosh, Jag lät dig gå.

Jag lät dig gå är en spännande och lite ruggig historia som skildras ur flera vinklar. Allt är inte vad det synes vara på ytan! Boken inledes med att en ung pojke blir överkörd och dödad av en smitare. Sent en natt flyt en kvinna sitt hem. Som läsare har vi inga svar på vem och vad vilket gör att hjärnan jobbar lite under läsningen.

Det här är en spännande och fängslande berättelse och jag sträckläste den. Dock är den av något typisk brittisk karaktär, lite långsam och på gränsen för hemtrevlig med allt tedrickande. Ni som läst många av mina recensioner vet vid det här laget att jag inte är något stort fan av brittiska deckare men denna binder mig.

Jag vill verkligen rekommendera denna bok, den passar kanske bäst på hösten eller vintern när man kan kura ihop sig under en filt. För mig är det inte typisk sommarbok utan jag tycker ni ska spara denna karamell till hösten 😉

Clare Mackintosh – Jag lät dig gå får betyg 3.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.