176 (av 365+1): 183 Midsommarväder

IMG_8028Börjar med att önska er alla en riktigt glad midsommar!

Hur gestaltar man ett midsommarväder? Tja det är väl lite som här på bilden, det kan regna, vara lite lagom kallt men även ha strålande blå himmel 🙂 Det är inte ovanligt att vi här i Skåne ha samma väder på midsommar som på nyår.

För egen del spenderar jag midsommarafton i bilen. Målet är att nå Gent i Belgien innan kvällen. Börjar vår semester idag och kommer under minst två veckor vara på roadtrip genom Europa med Frankrike som huvudmål. Nu när jag är ikapp och har koll på utmaningen håller jag verkligen tummarna för att jag kommer ha duglig wifi och många roliga fotomotiv längst resan så jag kan hålla mig uppdaterad. I annat fall säger jag på återseende om några veckor!

Uppdatering: när jag skrev inlägget i början av veckan var det strålande sol och jag kände mig lite negativ som hade med vatten i midsommarväder. Men i natt kom regnet! Det har regnat och åskat hela natten, värsta åskan jag varit med om. Nu är vi inlastade i bilen och påväg söderut! Regnet smattrar fortfarande 😠

Glad midsommar! 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

10 tankar på “176 (av 365+1): 183 Midsommarväder

  1. En väldigt talande och riktigt läcker bild. Med vädret kan man aldrig så noga veta vad som väntar. En Roadtrip genom Europa låter verkligen kul och jag ser fram emot bilder från din resa. Duglig wifi är säkert inga problem, snarare tid eftersom det hela tiden finns så mycket att se och uppleva under resans gång vilket jag märkte då vi var på Borneo. Ha nu en riktigt skön bilresa ner mot Belgien och vidare. Regnet det har säkert redan slutat att smattra 😎

  2. Verkligen mitt i prick bild. Jobbade inatt så jag hade fullt sjå att ha koll på ovädret och jobbet. Min dröm är att få en bra bild på blixten och det hade jag kanske lyckats med när det nu blixtrade så mycket. Hoppas på flera åskväder men kanske inte så häftiga som det inatt. Ha en riktigt skön semester i Europa.

  3. Snyggt med regnet som forsar i strida strömmar!! Önskar er ett bättre väder och fina dagar i Europa!! Kör försiktigt, det blir spännande att få hänga med genom dina bilder!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.