269 (av 365+1): 149 Klättrar

img_8736Rosen klättrar fint runt spaljén. Ännu en bild från Monets Trädgård i Frankrike.

Med denn bild och tema är jag äntligen i fas i fotoutmaningen. Har ägnat bloggen lite tid i helgen, gått igenom mina bilder, rensat och även varit ute och fotograferat. Sista månaderna har varit fulltecknade av åtaganden om helgerna och vi har genomgått en oerhört tung period på jobbet. Min kraft och energi har inte varit på topp. Har gjort roliga saker tillsammans med J men då jag inte känt att jag fått riktigt luft och tid för återhämtning har både jobb och fritid varit lite stressande. Men denna helg har gått helt i lugnets tecken. Helt vad jag behövt! Och nu känner jag ett skönt lugn i kroppen. Finns lite roliga planer inplanerat under hösten, fast i lagom dos så vi ska hinna träna och njuta av tillvaron lite mer. Tillvaron på jobbet är inte helt under kontroll men då jag har fått tillbaka min privata energi känner jag mig bättre rustad för att klara de förändringar vi står inför.

Måste rikta ett stort tack till er som besökt min blogg och lämnat små avtryck. Uppskattar det enormt även om jag inte orkat återgälda. Men nu är jag på G.

 

 

 

2 tankar på “269 (av 365+1): 149 Klättrar

  1. Skönt att känna att du är i fas, det ska ju vara roligt med fotoutmaningen och så även i resten av livet, man behöver ju en mix av allt och om det är lite mycket på jobbet så är det ju bra att känna att det är bra på den privata sidan….kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.