276 (av 365+1): 117 Höstsmak

Svamp är alltid gott men nu när det finns kantareller blir det lite mer höstsmak på anrättningen. I veckan gjorde jag en ungsomelett med svampstuvnug. Blandade kantareller, champinjoner och portabello. Det blev så oerhört gott (om jag får säga det själv 😆)

6 thoughts on “276 (av 365+1): 117 Höstsmak

  1. Klart du får säga det själv att det blev gott när du lagade maten. En härlig bild på de goda svamparna fast jag måste erkänna att jag faktiskt inte har en aning om vad portabello är för något. Vi ”plockade” tre kilo svamp på Hötorget när vi var i Stockholm, stekte och tog med hem till Malta 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s