349 (av 365+1): 98 Hemliga paket

Så här i jultider skadar det inte att tänka lite mer på andra. Alla har inte samma förutsättningar för att skapa en stämningsfull och trygg jul. Det finns många som samlar in julgåvor på olika sätt för att dela ut till behövande. Clarion hotell samlar in paket till ensamkommande flyktingbarn. Har ni några hemliga paket över och vägarna förbi är ett tips att lämna dem på Malmö Live.

5 thoughts on “349 (av 365+1): 98 Hemliga paket

  1. Låter som en utmärkt idé. Bra tänkt av Clarion liksom av dig som uppmärksammar det. För mig blir det ingen jul alls i år men skänker alltid något till de som behöver, om alla ger bara lite blir det ju väldigt mycket 🙂

  2. Fin bild och fin idé. Litet känsligt kan det nog i och för sig vara, att ge julklappar till vissa ensamkommande flyktingbarn. Många är muslimer och många muslimer firar inte jul utan anser att det är en irrlära som de inte vill att barnen skall påverkas av. Men man kan ju ge presenter, man behöver ju inte kalla det julklappar. Och apropå bilden – så fin gran, så fint med allt i enbart guldtoner.

  3. Mycket bra initiativ! Jag kommer att lämna in gåvor.
    Jag tror att de flesta flyktingbarn uppskattar en julklapp även om de inte firar jul. Med en julklapp kommer de att känna att de är en del av vårt samhälle. Att även de är värda att få ta del av vårt sätt att leva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s