1 (av 365): 78 Festen är över

img_0320I dag är det verkligen dagen efter känsla som råder, festen är över 😉 Tog en promenad genom ett ganska tomt Lund. En och annan flaska var kvarlämnade som påminnelse om att det rått feststämning under natten.

Nytt år, nya utmaningar och nya möjligheter. För sjätte året ger jag mig i kast med fotoutmaningen. I går summerade jag 2016 och inser att mina nyårslöften för förra året uppnåddes till 50 %. Min målsättning att äta mer fisk/skaldjur och vegetariskt uppnåddes med råge.  Det har blivit naturliga inslag i mon mathållning så jag kan med gott samvete lägga de målen till handlingarna. Men de andra två målen tar jag med mig in i 2017 och fortsätter arbeta med.

  • Jag ska gå ner de där obehagliga kilo som sakta smugit sig på mig. Jag ska ånyo komma igång med dagliga promenader. Men allt ska göras på ett hälsosamt och balanserat sätt. För 2017 är min plan att leva enligt tankesättet 80-20. 80 % hälsosamt och balanserat men 20 % utsvävningar. För att komma i fas har jag en plan för årets två första månader. Under januari och februari skall jag gå 100 000 steg i veckan, aldrig gå under 10 000 per dag samt träna annan träning två gånger i veckan.
  • Jag ska än mer anstränga mig för att inte ha så stora krav på mig själv. Fröken duktig ska inte få så stort utrymme och jag ska mer fokusera på saker och prestationer som blir av än att ha dåligt samvete för allt jag inte gör. Jag ska bli bättre på att förfoga och använda min tid.

 

9 thoughts on “1 (av 365): 78 Festen är över

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s