Lilla bokhandeln i Paris

Semester och läsning hör verkligen ihop för mig. Är inne i ett riktigt lässtim och känner stor glädje för att försjunka i böckernas värld. Som avbrott till alla deckare var jag inne på mitt eget bibliotek och letade fram en feel-good bok i högen av oläsa böcker. Valet föll på Nina George och hennes Lilla bokhandeln i Paris. En bok som fått väldigt goda omdömen och hyllats.

Det här var inte en bok som föll mig i smaken alls. Var bara en enda lång transport för att komma i mål och nå sista sidan. Livet är egentligen för kort för att läsa så här dåliga böcker men jag närde en förhoppning om att den skulle växa och bli bättre allt eftersom. Dessvärre blev det en pina från början till slut för mig. Det är denna typ av böcker som dödar läslusten. Vad var det så som var så dåligt? Jag upplevde karaktärerna som rätt ointressanta och inte så välbeskrivna. Historien var intetsägande och utan känsla. Men det som jag hade mest svårt med var språket och meningsbyggnaden. Jag fick inget flyt i min läsning, många meningar var enligt min mening felvända. Rytmen och satsmelodin tilltalade inte mig och jag var mestadels helt i otakt.

Det här är en bok som kommer hamna direkt i soporna. Under inga omständigheter vill jag utsätta någon annan för detta elände till bok.

Nina George – Lilla bokhandeln i Paris får betyg 1

One thought on “Lilla bokhandeln i Paris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.