Lust och längtan (Ljudbok)

Härom veckan fick jag ett erbjudande via mail som låg helt rätt i tiden för mig, en månad Storytel för 9 kr. Ett perfekt erbjudande då jag jagar steg och behöver sällskap på mina turer. När jag är inne i perioder då jag går mycket passar det bra att passa på att avverka lite böcker i ljudformat. När jag lyssnar på böcker är jag lite kräsen, klarar inte av att lyssna på spännande böcker utan får koncentrera mig på feel-good. Carin Hjulströms bok om nätdejting underhöll mig på tidigare promenader så hennes senaste blev mitt första val nu när jag ånyo hade storytel.

I Carin Hjulströms senaste, Lust och längtan, får vi ånyo stifta bekantskap med Frida Fors. Hennes tidigare försök att hitta kärleken på nätet gav inte önskat resultat. Men trots det går livet sin gilla gång. I denna bok är det mer fokus på hennes yrkesliv. Det är en bok om kvinnor i medelåldern, deras tankar funderingar och relationer.

Förra boken var underhållande och jag skrattade högt men Lust och längtan är en i mitt tycke patetisk och orimlig berättelse. Den är flat och ganska ofta osmaklig.

Det funkade att lyssna på medan jag var ute och gick men hade jag läst den i bokform hade det känts som riktigt bortkastad tid. Så med andra ord funkar som sällskap på promenader men som bok är det en bedrövlig historia.

Carin Hjulström – Lust och längtan får betyg 2 (hade jag läst den hade betyget blivit en 1)

1 tanke på “Lust och längtan (Ljudbok)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.