209 (av 365): 192 Nya tag

Sommaren 2018 har varit helt magisk på alla sätt! Vi har njutit av semester och tillvaron. Lyckad semesterresa, trevligt umgänge med vänner, välbehövliga och givande små utflykter i närområdet, mycket bad, sena kvällsdopp, spontana utekvällar. Tillvaron har varit på topp och vi har så många härliga minnen med oss i bagaget efter denna sommar.

Dock finns det ju en avigsida på allt! Eftersom vi varit i väg mycket har hemmet förfallit, röra och smuts mest överallt. Blommorna hänger, tvättkorgen svämmar över, ingen mat hemma. Varit mycket utemat så midjemåttet har ökat på ett väldigt otrevligt sätt. Träningen har det blivit si och sådär med. Bloggen har legat i dvala! Som sagt man kan inte hinna allt! Vi har prioriterat att vara utomhus så mycket som möjligt för att krama ur allt av sommaren 2018.

Men ni som känner mig vid detta lag vet att oordning och ostruktur kan få mig ur balans. Min hjärna funkar bäst när det är ordning och reda hemma, någon form av struktur och planering krävs för att jag ska må som bäst. Så sista veckorna har jag varit lite gnällig och klagat på vårt eftersatta hem. I helgen bestämde vi oss för att isolera oss från alla roligheter och fokusera på att komma i ordning inför hösten och bättre val gällande mat och träning.

Hemmet är storstädat, golven glänser, tvättkorgen är tom, blommorna ser åter levnadsglada ut och frysen är laddad med 40 portioner mat. Så fort det åter började lukta friskt här hemma kände jag hur jag fick ro och trivsel på ett helt annat sätt.

Min första tanke när jag såg denna bukett i butiken var, oj redan höstfärger! Men det fanns inte så mycket annat att välja på så det fick bli denna som fick följa med hem. Men känner att dessa blommor passar väldigt bra till temat! Det är nya tag nu, både vad gäller årstid, färger, kosthållning och motion!

Jag är redo för nya tag! Hänger ni med?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.