Mannen i mitt liv

Att blogga om böcker är inte helt enkelt, hur formulerar man sig när boken varit ett bottennapp? Helt klart kan inte alla böcker falla en i smaken men alla böcker förtjänar en balanserad och eftertänksam recension.

Jane Greens bok, Mannen i mitt liv handlar om Gabby som lever ett perfekt liv med man och barn. Men säg den lycka som varar för evigt? Gabby riskerar hela tillvaron när hon ger sig i kast med Matt.

Jane Green är en författare som jag haft väldigt många trevliga stunder med under årens lopp. Hon skriver lättsamt och trivsamt om vardagliga företeelser. När jag såg att hon kommit ut men en ny bok blev jag glad och lånade med mig den hem från biblioteket. Så här i efterhand är jag väldigt glad att jag lånat boken och inte spenderat en endaste krona på den. 😉

Detta är tyvärr en trist bok med väldigt mycket klichéer. Karaktärerna är stereotyper och jag blir nästan arg över hur dåligt skriven boken är. Enligt min mening är detta bara slöseri med papper och inget som borde tryckts. Mitt råd är, Läs inte!

Jane Green – Mannen i mitt liv får betyg 1.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.