42 (av 365): 4 Blodapelsin (Eget tema)

Ibland får man äta upp vad man säger! En av de första saker J hade med sig när vi skulle flytta ihop var en gigantisk råsaftscentrifug. Jag vågade inte säga något till honom utan rensade ur ett köksskåp för att den skulle få plats. Men på jobbet förfasade jag mig och pratade rätt negativt om detta stora monster J tagit med sig. Jag hånade maskinen lite och var undrande till om den skulle användas?! Men som sagt ibland får man äta upp vad man sagt 😱😂

Råsaftscentrifugen använda flitigt! Om helgen gör vi egen juice, blandar ihop och testar olika varianter. Köper frukt efter säsong och som är på extrapris. Denna helg bestod juicen av blodapelsin, morot och ingefära. God och full med vitaminet. Vi gör en laddning på lördagen som räcker både lördag och söndag.

4 thoughts on “42 (av 365): 4 Blodapelsin (Eget tema)

  1. Haha, ja råsaftcentrifugen har jag också hånat 😉 När den blev årets julklapp, och flera släktingar direkt köpte en sådan, skrev jag ett ganska skeptiskt inlägg om ännu en pryl i köket som bara kommer att stå där och ta upp plats. Men nu har även mina döttrar börjat göra smoothies, och att göra egen juice är ju ännu bättre, så det kanske hamnar en råsaftcentrifug i vårt hem också framöver.

    • Som sagt! Jag har fått äta upp mitt hånflin så många gånger. Köper man efter säsong och kanske har turen att ha frukt i trädgården så blir juicen så mycket billigare. Och det känns fräscht på ett annat sätt än köpt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.