136 (av 365): 132 I valet och kvalet…

IMG_4996Tror hon är i valet och kvalet…om hon ska bada eller inte!

Under april månad fotade jag väldigt mycket men då min dator åter var full ägnade jag tid åt att gå igenom alla mina bilder och rensade brutalt. Ett digert jobb som gjorde att jag inte hann med att lägga ut nya bilder. När det gått för lång tid mellan att jag fotat och att jag lägger ut dem är jag alltid lite i valet och kvalet… om jag ska ha med dem eller inte. Tycker det är roligast att ligga i fas med årstiden men man kan inte alltid vara i fas. Därför blir det framöver några bilder från tidigare i år.

Bilden är fotad i Dalby stenbrott under påsken.

Såg på huvudsidan för 365 foton att de sökte nya administratörer. Jag tycker denna utmaning är så rolig att vara en del av och hoppas den kan få fortsätta. Är lite i valet och kvalet… om jag ska hoppa påuppdraget men klarar det inte själv……..

3 thoughts on “136 (av 365): 132 I valet och kvalet…

  1. Känner igen mig i ditt resonemang med att ligga i fas och att en del av poängen med bilden går förlorad annars. Men med lite text till går det att rädda upp det mesta… En bra bild på temat var det ju helt klart!

  2. Ser så ut 😉 jag har kvar några bilder från när vi var till fjälls kom jag på som inte heller är publicerade…håller med kul att vara i fas, men om man har lite skack så gör det inte något. Jag med såg det hoppas verkligen att någon tar över det vore jättetrist om det slutade, kul om du gör det. Jag kan inte, livet rullar på för fort för mig ännu. Min yngstas idrott med skjutsande 5 dar i veckan 5 mil/dag är tidskrävande…

  3. Bra tolkning! Tråkigt om utmaningen läggs ner och kul om du tar över. Det kanske finns någon mer som kan tänka sig att ställa upp. Tyvärr har jag alldeles för mycket runt mig just nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.