Bok – Att älska i nöd och lust

Det är befriande att börja läsa av böcker i bokhyllan. Har som sagt en stor mängd som är olästa och så här i sommartider passar det utmärkt att läsa pocket. Lätt att ha med på resa och stranden.

En av alla böcker jag hittade i hyllan var Eliza Kennedy, Att älska i nöd och lust. En bok jag inte hört något om men tror att jag köpte den för dess rosa fina omslag och att det på boken står att kritiker funnit den oerhört rolig.

Lily har träffat Will och efter bara några månaders bekantskap ska de gifta sig. Bröllopet ska stå i Lilys hemtrakter i Florida. Att åka tillbaka till barndomshemmet och alla släktingar återuppväcker minnen som Lily förträngt. Dock har Lily och Will inte varit helt ärliga mot varandra om vem de verkligen är. När sanningarna börjar komma fram är det tveksamt om det ska bli något bröllop.

Senaste tiden har jag läst väldigt mycket böcker av svenska författare och det var därför roligt att läsa en bok av en utländsk författare. Det blir lite skillnad i hela strukturen. Tyvärr var detta en bok som inte föll mig i smaken, den var lite rörig och spetig i sin uppbyggnad. Karaktärerna var inte speciellt sympatiska och tilltalande. Jag tyckte stundvis direkt illa om Lily. Men det som gjorde mig mest besviken var att jag inte förstod hur denna bok av flera personer kunde beskrivas som en rolig bok. Jag skrattade inte en endaste gång. För mig var det en tråkig och meningslös bok.

Jag brukar lämna vidare pocket som jag läst och inte vill spara men då jag inte vill utsätta andra för denna bok åker den direkt i soporna.

Eliza Kennedy – Att älska i nöd och lust får betyg 1/5

1 tanke på “Bok – Att älska i nöd och lust

  1. Pingback: Bok – Juli | En Lundabos betraktelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.