Bok – Vi hade ju bara en paus

Nu har jag på allvar börjat botanisera i mina hyllor med olästa pocket. Dags att försöka tömma och göra plats för fler och nya böcker 🙂

Den senaste som jag plockade fram var Lindsey Kelk, Vi hade ju bara en paus.

Boken handlar om Liv och Adam som är lyckliga ihop. De trivs med sina jobb och har bra vänner. Allt är i grund och botten bra men det frieri som Liv väntar på uteblir. Adam får kalla fötter och föreslår istället att de ska ta en paus från varandra. Frågan är hur återhämtar man sig från ett sådant uttalande? Går det att reparera att ena parten i förhållandet börjat tvivla?

En lättsam och trivsam berättelse som utgör ett perfekt sällskap på stranden. En bok som fungerar utmärkt att läsa när man inte är 100 % fokuserad på den bok man läser. Förvisso upplevde jag den som oerhört förutsägbar men ibland gör det inte så mycket. Det kan vara behagligt att vara förvissad om utgången av historien. Karaktärerna är lite lätt taffliga och omständliga men samtidigt trovärdiga för att vara människa och interagera med andra människor är inte alltid lätt.

Det är en charmig bok som jag hade några trevliga timmar med. Boken är lättläst och bra förströelse för stunden men den lämnar inget djupare bestående intryck. En bok som passar utmärkt på semestern. En pålitlig och stabil feel-good bok där jag fick vad jag förväntade mig av läsningen.

Lindsey Kelk – Vi hade ju bara en paus får betyg 3/5.

1 tanke på “Bok – Vi hade ju bara en paus

  1. Pingback: Bok – Juli | En Lundabos betraktelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.