Bok – Passionen har inga gränser

Ibland är det oundvikligt att en recension blir nästan identisk med tidigare recensioner jag skrivit. Vissa böcker lämnar inget bestående intryck och jag känner mig ganska likgiltig inför vad jag läst. Så är det lite med Eva Swedenmarks böcker om folket runt second-hand butiken Syster Yster. Den första boken var trivsam och behaglig men den andra var mer medioker men då utbudet på biblio är något begränsat har det ändå blivit att jag laddat ner resterande delar.

 

Den tredje delen om vännerna i Aspudden heter, Passionen har inga gränser, och fortsätter där del två slutade. Nu har alla återvänt till Sverige efter sitt äventyr i New York. De funderar alla över innehållet i sina liv och gör det bästa för att ta tillvara på sina liv. Kärleken spirar för vissa av dem medan andra försöker bryta sig fria.

Känslan när jag lyssnar på tredje delen är lite som under andra delen. Det är lite platt och händelsefattigt men karaktärerna är charmiga och det går inte att låta bli att tycka om dem trots allt. Det är perfekta ljudböcker, behagligt och trivsamt bakgrunds skval när är ute och går. Jag hade inte ödslat tid på att läsa böckerna men som ljudböcker är de funktionella.

 

Eva Swedenmark – Passionen har inga gränser får betyg 2/5

1 tanke på “Bok – Passionen har inga gränser

  1. Pingback: Bok – Juli | En Lundabos betraktelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.