45 (av 365+1): 227 Personligt minne

När man är inne på nionde året med 365-foton är det ofrånkomligt att vissa saker och motiv återkommer i nya fototolkningar.

Mitt röda plasthjärta är en av mina käraste och viktigaste ägodelar. Det rymmer ett personligt minne för mig. Tror att hjärtat närmar sig en ålder av 40 år. Jag köpte det och fyllde det med godis och gav det till min morfar i julklapp. Till hans födelsedag året därpå ”snodde” jag med mig det hem och fyllde det på nytt med hans favoritgodis och gav honom det i födelsedagspresent. Därefter blev det en tradition att vi vid olika tillfällen under året fyllde det med godis och gav varandra. Jag gav honom alltid det i julklapp och han gav mig det alltid på alla hjärtans dag.

Bortsett från detta personliga minne tycker jag att Alla hjärtans dag är ett kommersiellt skitjippo!!! Jag köper nästan varje vecka en fin bukett blommor till mig själv för att fira helg. Skulle göra det samma idag men blev varse att priserna kraftigt höjts just idag! Den storlek på bukett jag brukar köpa ville de ha 599 kr för idag 😱😬 (kan säga att det är 500 kr mer än vad jag brukar betala)

8 thoughts on “45 (av 365+1): 227 Personligt minne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.