168 (av 365+1): 193 Min historia

IMG_7383Att lyssna på sommarpratare i P1 är en tradition i min familj. Min mormor lyssnade troget varje dag under sommaren. De senaste åren har jag också börjat lyssna. Vissa år mer än andra. I år blev jag inspirerad av en kompis och har bestämt mig för att lyssna på alla och helst samma dag som de sänds. Målsättningen är att lyssna när jag är ute och går, så under sommaren blir det minst en timmes promenad per dag. Det är något speciellt med att en person ostört får berätta min historia. Så här långt har årets sommarpratare varit intressanta, tänkvärda, givit mig många skratt och reflektioner. Gårdagens, Eveline Jacobson, fick mina tårkanaler att svämma över. Andra som också riktigt fångat mig i år är, Robin Söderling, Therese Lindgren, Gry Forsell och Anders Tegnell, dessa får vara min topp fem så här långt.

2 tankar på “168 (av 365+1): 193 Min historia

  1. Minns så väl att jag ofta lyssnade på ”Sommarpratare” med stor behållning när jag bodde i Sverige. En väldigt fyndig lösning på ett knepigt tema.

    Bra idé att lyssna när man är ute och går sina för min del så kallade ”motionspromenader”. När jag går ensam i mina egna tankar eller lyssnar på musik. Måste kolla om det på något vis går och isåfall hur jag skulle kunna ladda ner några sommarpratare från P1. Är inte alls tekniskt lagd eller snarare, inte så skärpt när det gäller vissa lösningar som för andra är hur självklara som helst 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.