
Jag lovar att det inte bara kommer bli matbilder till alla teman 🤪 men så här långt har det inte blivit några fototillfällen att tala om.
I lördags gjorde vi upp med julmaten. Hade en stor bit skinka kvar och den gjorde vi återbruk på. Blev en skinkpaj och denna gratäng som vi åt med ris och sallad. Gratängen inspirerades av Flygande Jacob och Hawaiikassler. Tärnade skinkan och la i formen. Fräste purjolök och tärnade en färsk ananas som jag la i formen. Vispade grädde som blandades med skånsk senap. Bredde grädden över det andra. Gräddade i ugnen i ca 15-20 minuter.
Bra att kunna använda resterna till nya maträtter. Ser gott ut! 🙂
Du är bra på fota matbilder, jag ska träna på det…
Tack 🙂 Det är kul att kunna kombinera två stora intressen, foto och mat 🙂
Snyggt fotat. tack för tipset ! 🙂
Ser läckert ut.
Smart tolkning, den gillade jag skarpt! Har snöat fast på typ återvinning eller så 🙂 Bra att få lite tips!!!