About

Jag som startat denna blogg heter Annika och är en inbiten Lundabo som passerat 40 strecket. Är en äkta Lundabo sedan generationer tillbaka och barnsligt förtjust i min hemstad. Bloggen kom till i januari 2012 eftersom jag bestämt mig för att anta utmaningen 365 + 1 foto under 2012. Fotoutmaningen var otroligt roligt och inspirerande och har blivit som ett gift. Jag har slutfört utmaningen varje år sedan dess och galet nog tänker jag vara med även i år, 2018.  Har blivit lite av mitt signum att försöka presentera min hemstad i ett antal teman under året. Självklart kommer fotoutmaningen uppta stor del av bloggen men tänker även skriva om vardagliga ting och funderingar. Vidare har jag ett jätte stort intresse av böcker och läser mer än genomsnittet. Kommer att recensera alla böcker jag läser detta året. Böckerna betygsätts enligt en skala från 1-5.

Jag lever tillsammans med J och vardagens spenderas i statens tjänst. Sommarhalvåret spelar jag golf, hellre än bra 😉 När tillfälle ges besöker jag gärna andra delar av vår stora värld. Känner att genom resor får jag distans till mig själv och utvecklas som människa. Det mest fascinerande land jag besökt är Kambodja. Det landet och dess invånare gjorde ett djupt intryck på mig. Den absoluta favoritstaden är New York. En av få platser jag gärna besöker om och om och om igen.

En tanke på “About

  1. Hej!

    Jag såg på bokhora.se att du är intresserad av att vara med i en bokcirkel. Jag har precis lagt upp en ny tråd om bokcirkel i Malmö och hittills är vi tre stycken som vill ses. Om du har möjlighet och intresse av att vara med oss i Malmö är du jättevälkommen!

    Du kan maila mig på sagaresearch.consultant@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.