184: 151 Körsbär

Det finns vissa teman som jag såg fram emot mer än andra att ge mig i kast med när jag började fotoutmaningen. Studerade temalistan i januari månad och mös lite för mig själv när jag såg att körsbär var med som tema. Anledningen till detta är att jag har en fint litet balkongkörsbärsträd i en kruka på min balkong. Folk som känner mig förstår att det är lite annorlunda att jag har ett träd på min balkong. Har väl inte gjort mig känd som naturmänniskan i bekantskapskretsen 😉 Men jag gillar utmaningar och kan ibland få lite högflygande planer. Kan bli något utsvävande och hagalen i plantshoppen. Tanken på en fin balkong tilltalar mig men pysslandet och planterandet är väl i ärlighetens namn inte riktigt min grej. I vart fall har jag ett körsbärsträd som de senaste åren varit vackert och givit mig många körsbär. Såg fram emot att få visa hur vackert det är för mina bloggläsare. Men man ska väl inte ta ut något i förskott för i år är mitt körsbärsträd mer dött än levande. Det ser djupt deprimerat ut och har inte haft någon tendens till några löv än mindre har det producerats körsbär :-((((((( Så jag fick bege mig ut och fotografera andra körsbär i år. Som tur är kryllar det av träd i min närmiljö.

Men jag kan ju inte annat göra än att bjuda på en liten bild från förra året. 😉 Det var denna bild jag hade önskat kunna bjuda på men eftersom den är tagen förra året är den ju bara som en liten bonus och helt utanför utmaningen.

3 tankar på “184: 151 Körsbär

  1. Oj ett körsbärsträd på balkongen! Hoppas det tar sig….
    Kan det sakna någon näring av något slag – har du hört i plantshopen? Blommade det alls…? Om det gjorde det och inget händer så kan det vara så att det inte pollinerats…varit dåligt med bin i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.