Året 2013 i bildKollage

IMG_0612Då börjar året 2013 lida mot sitt slut. Det är inte bara nyårsafton utan även tisdag och vad bättre kan väl året beskrivas än med ett kollage får alla bilder i fotoutmaningen 365.

Det har varit ett ganska lagom och medelmåttigt år för egen del. Det mesta har rullat på, inga jättetoppar men inte heller några jättedalar. För andra året i rad lyckades jag fullfölja fotoutmaningen 365. I början av året opererades min tå. Har blivit två trevliga resor inom Europa.  Första resan blev en långweekend i Amsterdam och andre resan blev en veckolång vandringsresa i Österrike. Båda väldigt trevliga resor. Många och trevliga sammankomster med mina väldigt goda vänner under året. Alltid en källa till glädje att vara berikad med genuina vänner. Första siffran på min ålder ändrades. Måste säga att det var betydligt trevligare att fylla år än jag tänkt mig J Fick en riktigt rolig bekräftelse i att jag faktiskt kan hantera min kamera bättre än vad jag ger mig själv cred för när 4 av mina bilder valdes ut bland 12 finalister i Lunds Universitets Instagramtävling.

Ute i världen har vi under året matats med tragiska bilder från krig, svält och förödelse. Vår värld är verkligen otrygg på sina platser. Med stort obehag har jag följt utvecklingen i Nordkorea. Naturens krafter har gjort sig påmind med katastrof i Filipinerna och i lite mindre skala med stormar här hemma i Sverige. Nelson Mandela somnade in.

Rent idrottsligt har det varit ett fantastiskt år ur svensk synvinkel. Guld i hemma-VM i hockey. Mannen, myten och legenden – Henrik Stenson. Vilken man och vilken prestation. En annan svensk (skånska) gjorde en enorm bedrift i Solheim Cup genom att vinna alla sina matcher. Trots god insats missade Sverige att ta sig till fotbolls VM.

Säkert mycket glömt men jag har ju mina dokumentationer från varje månad under året sparat.

Gott Nytt År!

9 tankar på “Året 2013 i bildKollage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.